Inschrijven & contact

Welkom!
De SAE heeft vier vestigingen in Enschede: Apotheek Esmarke, Apotheek de Eekmaat, Apotheek Veldpoort en Apotheek Twekkelerveld. U kunt bij al onze vestigingen terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken we uw geneesmiddelen voor u klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Medicijngesprek of Persoonlijk consult
Uiteraard is het bij onze apotheken mogelijk om een persoonlijk consult te krijgen met een van onze apothekers. klik hier om een afspraak te maken.

Openingstijden
Al onze apotheken zijn op werkdagen geopend van 08.00-17.30 uur. Buiten deze openingstijden kunt u voor spoedeisende farmaceutische hup terecht bij de Centrum Apotheek, Beltstraat 43A Enschede (053 4314664).

Afhaalberichten
We houden u op de hoogte van uw bestelling met behulp van afhaalberichten. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat, sturen we u een email of SMS. U kunt uw email adres of 06 nummer aan ons doorgeven zodat u ook van onze gratis berichtgeving gebruik kan maken.

Zelfbedieningsmachine
In al onze apotheken is een Zelfbedieningsmachine aanwezig. Zo kunt u buiten openingstijden en in het weekend uw medicatie afhalen. Het gebruik van onze Zelfbedieningsmachines is gratis.

Bezorgen
Indien nodig is het op werkdagen mogelijk uw medicijn te laten bezorgen.

Privacy en klachtenprocedure
Door gebruik te maken van zitbalies creëren we meer privacy dan dat u bij andere apotheken gewend bent. Ons privacy beleid kunt u hier nalezen

Als u naar de apotheek gaat, wilt u graag goede zorg ontvangen. Gelukkig zijn de meeste mensen tevreden over onze apotheken. Bent u over bepaalde zaken minder tevreden? Daar kunt u iets mee doen. Uw apotheker en onze medewerkers helpen u graag bij het oplossen van uw probleem. Ook is het mogelijk om uw klacht voor te leggen aan een onafhankelijke klachtenbemiddelaar. De klachtenregeling van de openbaar apotheken in Nederland kunt u in onze klachtenfolder en op de website apotheek.nl inzien.

Oude medicijnen
Voor de gemeente Enschede zijn we een inleverpunt voor oude medicijnen. Dit betekent dat u gratis bij ons uw oude en overtollige medicijnen kunt inleveren. Wij zorgen voor een verantwoorde vernietiging.

Vragen over een rekening van een SAE Apotheek?
Met vragen over uw medicijnrekening kunt u altijd bij uw huisapotheek terecht. Onze Administratie bevindt zich in Apotheek de Eekmaat.

Vragen over de zorgnota van uw zorgverzekeraar?
Heeft u vragen of klachten over de zorgnota die u van uw zorgverzekeraar heeft ontvangen? Of heeft u vragen of klachten over de kosten van medicijnen? Dan kan uw SAE Apotheek u niet helpen. In beide gevallen is uw zorgverzekeraar het aanspreekpunt. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op uw zorgnota, of op het polisblad van uw zorgverzekering.

Vragen over het uitwisselen van uw medicatie gegevens met andere zorgverleners (LSP) en medicatiedossier?
Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij uw geneesmiddelgebruik, vragen we uw toestemming uw gegevens te mogen delen met bijvoorbeeld de Spoedeisende Hulp, de Huisartsenpost, andere (dienst)apotheken en het laboratorium. Zo houden we uw Medicatiedossier optimaal compleet en kunnen we meehelpen eventuele ongewenste combinaties te voorkomen. De laatste informatie over het LSP vindt u hier.

Voorwaarden voor levering en betaling
Levering geschiedt volgens onze algemene Verkoop- en Betalingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te ’s Gravenhage op 11 februari 2009 (40409373)

Lukt het invullen van het formulier niet? Ververs dan eerst even de pagina door F5 in te toetsen.